Shabbies laarzen voor dikke kuiten


Voor veel dames is het enorm lastig om mooie laarzen te vinden wanneer je een combinatie van dikke kuiten en kleine voeten hebt. Herken je dit probleem en wil je ook graag weten of er mooie laarzen bestaan die wel goed aansluiten op jouw maten?
Shabbies heeft veel modellen waarbij de kuitmaat erg wijd is, kijk goed naar de maatverdeling want dit is niet bij alle Shabbies laarzen het geval.

Welke kuitmaten heeft Shabbies?

Shabbies heeft per model en maat verschillende kuitmaten, er zijn modellen die bij maat 38 al een kuitmaat van 41 heeft. Voor veel dames een hele goede oplossing om toch mooie laarzen te dragen die wel goed aansluiten op je lichaam. Kijk goed bij de webshop of winkel of het inderdaad gaat om een Shabbies met een maat voor dikke kuiten.

Shabbies en normale kuiten

De Shabbies voor dikke kuiten zijn ook gewoon geschikt voor normale kuiten, het model is eigenlijk bedoelt om een beetje ‘shabbie’ om je benen heen te zitten. De ruimte is handig voor mensen met dikke kuiten maar het ontwerp is hoofdelijk bedoelt voor mensen met normale kuiten.

Kijk bij Shabbies laarzen of klik hieronder om de collectie voor dikke kuiten te zien: