Shabbies voor 100 euro


Op zoek naar Shabbies voor 100 euro? Voor deze prijs kun je ze enkel vinden wanneer ze in de aanbieding zijn. Houdt goed alle sale in de gaten en je komt er snel één tegen. Vaak is 100 euro de laatste sale ronde, nadeel is dat het lastig te vinden is en dat de meest gangbare maten snel zijn uitverkocht voor ze überhaupt op 100 euro uit komen. Wil je perse Shabbies hebben  dit seizoen? Dan zou ik echt niet wachten tot je ze voor 100 euro tegenkomt. Als je ze voor iets duurder tegenkomt en je wacht tot de prijs verder zakt is er een grote kans dat jouw maat er niet meer bij zit.

 

Wanneer vind ik Shabbies voor 100 euro?

Over het algemeen kun je het best de webshops in de gaten houden, deze hebben grote voorraden en als de nieuwe collectie eraan komt blijft er altijd veel over wat in de sale kan. De laagste schaal van de sale vindt altijd plaats als het seizoen al lang bezig is, hieronder staan de sale momenten:

  • Wintersale: december tot en met januari
  • Zomersale: Juni tot en met juli
  • Mid-seasonsale: in de periodes tussen de overige sale

Shabbies voor 100 euro kun je het best vinden in de laatste weken van een sale! Wij houden alles bij op onze pagina, dus als je graag goedkoop je Shabbies koopt houdt dan deze pagina in de gaten.

Alle Shabbies in maat 35 >>
Alle Shabbies in maat 36 >>
Alle Shabbies in maat 37 >>
Alle Shabbies in maat 38 >>
Alle Shabbies in maat 39 >>
Alle Shabbies in maat 40 >>
Alle Shabbies in maat 41 >>
Alle Shabbies in maat 42 >>
Alle Shabbies in maat 43 >>